Külmkuivatatud jõhvika pulber

10,70 18,70 

Külmkuivatatud jõhvika pulber on toortoit, mis on vitamiinirikas ning on abiks immuunsüsteemi turgutamisel. Külmkuivatatud jõhvika pulbrit kasutatakse kondiitritoodetes sh kreemide ja glasuuride naturaalseks toonimiseks ning jäätises ja šokolaadis. Võib segada mahla või mee sisse.

Kategooriad: , Tootekood: - Silt:

Kirjeldus

Külmkuivatatud jõhvikapulber ehk jõhvikajahu on toodetud Eestis rabajõhvikatest. Külmkuivatamisel on marjadest eemaldatud vaid vesi, kuid säilinud on vitamiinid, marja lõhn, maitse ja toiteväärtus. Ei sisalda lisatud suhkruid ega säilitusaineid.

Soovituslik kasutamine: jõhvikapulbrit kasutatakse kondiitritoodetes sh kreemide ja glasuuride naturaalseks toonimiseks ning jäätises ja šokolaadis. Võib segada mahla või mee sisse. Külmkuivatatud jõhvikas kaalub u 10 korda vähem kui toores mari.

Säilitamine: hoida toatemperatuuril kuivas kohas otsese päikesevalguse eest kaitstult. Pakend tuleb peale kasutamist minigripist õhukindlalt sulgeda!

 

Lisainfo

Netokaal

100g, 200g

Pakendi mõõtmed

11 x 6,5 x 18,5cm, 13 x 7 x 22,5cm

Koostisosad

100% jõhvikas

Toitumisalane teave

100g toodet sisaldab keskmiselt: 1416 kJ / 337 kcal, rasvad 1,5g, millest küllastunud rasvhapped 0,4g , süsivesikud 67g, millest suhkrud 35g, valgud 2,7g, sool 0,03g.