Kirjeldus
Külmkuivatatud granaatõuna seemned on magushapukalt maitsev maiustus, mis on toodetud Eestis. Külmkuivatamisel on granaatõunast eemaldatud vaid vesi, kuid säilinud on puuvilja lõhn, maitse, kuju, värvus ja kõrge toiteväärtus. Kuna külmkuivatamine toimub alla 40°C, siis on puuvilja krõpsud väga hea kvaliteediga tervisele kasulik toortoit.
külmkuivatatud.ee külmkuivatatud granaatõun on ilma lisatud suhkruta ja ei sisalda säilitusaineid, lisaaineid ja on e-ainete vaba. Toode sisaldab looduslikult esinevaid suhkruid ehk puuviljasuhkrut. Puuviljad on kvaliteedi tagamiseks hoolikalt käsitsi sorteeritud (eemaldatud riknenud seemned ja puuviljajahu). Seetõttu ongi külmkuivatatud granaatõun pakendatud läbipaistvasse pakendisse.
Külmkuivatatud granaatõun – kuidas süüa?
Külmkuivatatud granaatõuna seemned on väga head snäkid ja sobivad suurepäraselt suupisteks või magustoiduks. Need on mõnusad krõpsud ja seetõttu ütlevad isegi lapsed nende kohta – kommist parem! Külmkuivatatud granaatõuna kasutatakse snäkina, müslis, smuutis, kokteilides, maitsestamata jogurtis, jäätises, küpsetistes ja pannakse pudru jt toitude peale. Väga kerge kaalu tõttu sobivad külmkuivatatud granaatõun ideaalselt matkatoiduks (kaalub u 10 korda vähem kui toored puuvilja seemned).
Säilitamine: hoida külmkuivatatud granaatõuna seemned toatemperatuuril kuivas kohas otsese päikesevalguse eest kaitstult. Pakend tuleb peale kasutamist minigripist õhukindlalt sulgeda!
Söö mitmekesist tasakaalustatud tervislikku toitu!
- 100% granaatõun – ilma lisatud suhkruta, ei sisalda säilitusaineid ega lisaaineid ja on e-ainete vaba
- kvaliteetne, looduslik, vegan
- külmkuivatatud granaatõun on toortoit, milles on säilinud rohkem kasulikke toidukomponente (fütotoitained, vitamiinid, ensüümid ja mineraalained) kui kuumtöödeldud toidus.
- Eestis toodetud
- kommist parem
Allikad: Vikipeedia: külmkuivatamine, www.tervisliktoitumine.ee