Külmkuivatatud maasika pulber 70g/150g

7,00 11,70 

Külmkuivatatud maasikapulber on toortoit, mis on hea värvi, lõhna ja maitsega. Külmkuivatatud maasikapulbrit kasutatakse magustoitudes, kondiitritoodetes sh kreemide ja glasuuride naturaalseks toonimiseks, pudru peale, jäätise peale, smuutides, müslis, kokteilides, šokolaadis. Võib segada mahla või mee sisse.

Puhasta

Kirjeldus

Külmkuivatatud maasika pulber on tervislik toit ja toodetud Eestis kasvatatud aedmaasikatest. Külmkuivatamisel on maasikatest eemaldatud vaid vesi, kuid säilinud on vitamiinid, antioksüdandid, kiudained, mineraalained, mikroelemendid, marja lõhn, maitse ja toiteväärtus kuni 98%. Kuna külmkuivatamine toimub alla 40°C, siis on toit kõrge kvaliteediga tervislik toortoit. külmkuivatatud.ee külmkuivatatud maasika pulber ei sisalda lisatud suhkruid, säilitusaineid, lisaaineid ja on e-ainete vaba. Marjad on enne pulbri tegemist hoolikalt kvaliteedi tagamiseks käsitsi sorteeritud (eemaldatud praht ja riknenud marjad). Külmkuivatatud maasikapulber sisaldab seemneid.

Maasikad sisaldavad palju rauda, kasulikke mikroelemente, antioksüdante, kiudaineid ja vitamiine ning on abiks nii immuunsüsteemi tugevdamisel kui ka paljude haigusnähtude ennetamisel ja leevendamisel. Täpsemalt vt maasika tervislikke omadusi külmkuivatatud maasika toote kirjeldusest. Nagu varasemalt kirjeldatud, säilitab külmkuivatatud maasikas peaaegu kõik oma toitained.

Külmkuivatatud maasikapulber – kuidas kasutada?

Külmkuivatatud maasikapulber on väga populaarne magustoitudes, kondiitritoodetes sh kreemide ja glasuuride naturaalseks toonimiseks. Külmkuivatatud maasika pulbrit kasutatakse smuutis, kokteilides, jogurtis, jäätises, küpsetistes ja pannakse pudru jt toitude peale. Võib segada mahla või mee sisse ja teha ise maitsemett. Kõige kasulikum on kuumutamata külmkuivatatud maasika pulber, sest antioksüdantidena toimivad ensüümid hävivad kuumutamisel. Väga kerge kaalu tõttu sobib külmkuivatatud marjapulber ideaalselt matkatoiduks (kaalub u 10 korda vähem kui toores mari).

Säilitamine: hoida külmkuivatatud maasikapulber toatemperatuuril kuivas kohas otsese päikesevalguse eest kaitstult. Pakend tuleb peale kasutamist minigripist õhukindlalt sulgeda!

Külmkuivatatud maasikajahu on tervislik

  • 100% maasikas – ilma lisatud suhkruta, ei sisalda säilitusaineid ega lisaaineid ja on e-ainete vaba
  • maasikas sisaldab palju rauda, kasulikke mikroelemente, antioksüdante, kiudaineid ja vitamiine ning on looduslik immuunsüsteemi tugevdaja
  • kvaliteetne, looduslik, GMO vaba, vegan
  • külmkuivatatud maasika pulber on toortoit, milles on säilinud rohkem kasulikke toidukomponente (fütotoitained, vitamiinid, ensüümid ja mineraalained) kui kuumtöödeldud toidus.
  • Eestis toodetud

Allikad: Vikipeedia: külmkuivataminewww.tervisliktoitumine.ee

Lisainfo

Netokaal

70g, 150g

Pakendi mõõtmed

11 x 5 x 18,5cm, 11 x 5 x 18,5cm

Koostisosad

100% maasikas

Toitumisalane teave

100g toodet sisaldab keskmiselt: 1323 kJ / 316 kcal, rasvad 1,4g, millest küllastunud rasvhapped 0g , süsivesikud 74,2g, millest suhkrud 44,6g, valgud 7,5g, sool 0,1g.