Külmkuivatatud maasikas

5,70 9,50 

Külmkuivatatud Eesti maasikad on magusalt maitsevad krõpsud, tervisele kasulik. Külmkuivatatud marjad on toit, mida kasutatakse snäkina, müslis, smuutis, kokteilides, maitsestamata jogurtis, jäätises, küpsetistes ja pannakse pudru jt toitude peale.

Kirjeldus

Külmkuivatatud maasikas on magusalt maitsev maiustus, mis on toodetud Eestis kasvatatud aedmaasikatest. Külmkuivatamisel on maasikatest eemaldatud vaid vesi, kuid säilinud on marja lõhn, maitse, kuju, värvus ja kõrge toiteväärtus. Kuna külmkuivatamine toimub alla 40°C, siis on marja krõpsud väga hea kvaliteediga tervisele kasulik toortoit.

külmkuivatatud.ee külmkuivatatud maasikas on ilma lisatud suhkruta ja ei sisalda säilitusaineid, lisaaineid ja on e-ainete vaba. Toode sisaldab looduslikult esinevaid suhkruid ehk puuviljasuhkrut. Marjad on kvaliteedi tagamiseks hoolikalt käsitsi sorteeritud (eemaldatud on tupelehed, mädanenud ja poolvalminud marjad ning marjajahu). Seetõttu ongi külmkuivatatud maasikad pakendatud läbipaistvasse pakendisse.

Maasikates on võrreldes õunte, apelsinide ja banaanidega looduslikult kõige rohkem kasulikke mikroelemente. Maasikas endas on vähem puuviljasuhkrut ehk fruktoosi kui enamustes puuviljades, kuid vajalikke kiudained on seal üsna palju. Maasika marjas on C-vitamiini rohkem kui näiteks apelsinides. Marjad sisaldavad ellaaghapet, mis on flavonoididega sarnase koostisega ja on tugev antioksüdant.Veganitele ja taimetoitlastele on maasikad väga olulised, sest marjades on hulgaliselt rauda. Nagu varasemalt kirjeldatud, säilitab külmkuivatatud maasikas peaaegu kõik oma toitained.

Külmkuivatatud maasikas –  kuidas süüa?

Külmkuivatatud maasikad on väga populaarsed snäkid ja sobivad suurepäraselt suupisteks või magustoiduks. Need on mõnusad krõpsud ja seetõttu ütlevad isegi lapsed nende kohta – kommist parem! Külmkuivatatud maasikaid kasutatakse snäkina, müslis, smuutis, kokteilides, maitsestamata jogurtis, jäätises, küpsetistes ja pannakse pudru jt toitude peale. Väga kerge kaalu tõttu sobivad külmkuivatatud maasikad ideaalselt matkatoiduks (kaalub u 10 korda vähem kui toores mari).

Säilitamine: hoida külmkuivatatud maasikas toatemperatuuril kuivas kohas otsese päikesevalguse eest kaitstult. Pakend tuleb peale kasutamist minigripist õhukindlalt sulgeda!

Söö mitmekesist tasakaalustatud tervislikku toitu!

  • 100% maasikas – ilma lisatud suhkruta, ei sisalda säilitusaineid ega lisaaineid ja on e-ainete vaba
  • maasikas on tervisele kasulik, sest sisaldab palju rauda, kasulikke mikroelemente, antioksüdante, kiudaineid ja vitamiine
  • kvaliteetne, looduslik, vegan
  • külmkuivatatud maasikas on toortoit, milles on säilinud rohkem kasulikke toidukomponente (fütotoitained, vitamiinid, ensüümid ja mineraalained) kui kuumtöödeldud toidus.
  • Eestis toodetud
  • kommist parem

Allikad: Vikipeedia: külmkuivataminewww.tervisliktoitumine.ee

Lisainfo

Netokaal

25g kilepakendis (500ml), 40g klaaspurgis (850ml), 70g kilepakendis (1000ml)

Pakendi mõõtmed

kilepakend 500ml: 13 x 6 x 22cm, klaaspurk: 12 x 12 x 11cm, kilepakend 1000ml: 18 x 7,5 x 28,5cm

Koostisosad

100% maasikas

Toitumisalane teave

Toitumisalane teave 100g tootes: Energiasisaldus 1340 kJ / 318 kcal, Rasvad 1,8g, millest küllastunud rasvhapped 0g, Süsivesikud 63g, millest suhkrud 63g, Valgud 4,4g, Sool 0,02g. Ilma lisatud suhkruta, toode sisaldab looduslikult esinevaid suhkruid.

Sulle võib meeldida ka…