Külmkuivatatud mango pulber 70g/150g

6,00 9,90 

Külmkuivatatud mango pulber on toortoit, mis on hea värvi, lõhna ja maitsega. Külmkuivatatud mangopulbrit kasutatakse magustoitudes, kondiitritoodetes sh kreemide ja glasuuride naturaalseks toonimiseks, pudru peale, jäätise peale, smuutides, müslis, kokteilides, šokolaadis. Võib segada mahla või mee sisse.

Kirjeldus

Külmkuivatatud mango pulber on tervislik toit ja toodetud Eestis. Külmkuivatamisel on mangost eemaldatud vaid vesi, kuid säilinud on vitamiinid, antioksüdandid, kiudained, mineraalained, mikroelemendid, puuvilja lõhn, maitse ja toiteväärtus kuni 98%. Kuna külmkuivatamine toimub alla 40°C, siis on toit kõrge kvaliteediga tervislik toortoit. külmkuivatatud.ee toode on e-ainete vaba. Külmkuivatatud mangokuubikud ei sisalda lisatud suhkruid, säilitusaineid ega lisaaineid. Külmkuivatatud mangopulber on tehtud puuviljadest, mis on hoolikalt kvaliteedi tagamiseks käsitsi sorteeritud (eemaldatud poolvalminud ja mädanenud puuviljad).

Mango on hea eelkõige seetõttu, et seal on üsna palju puuviljasuhkrut – õige magus. Puuviljas on rohkesti C-vitamiini ja A-vitamiini, mis on oluline immuunsüsteemi toimimiseks, valgete vereliblede loomiseks. Kui A-vitamiini organismis on vähe, siis on ta vastuvõtlikum infektsioonidele. Mangos on eri tüüpe polüfenooli. Nendel ühenditel on antioksüdantiivsed omadused, mis kaitsevad rakke DNA kahjustuste eest. Mango söömine on silmadele hea. Anioksüdandid luteiin ja zeaksantiin kaitsevad silma võrkkesta ja läätse, nende mõjul suureneb nägemisulatus. Nagu varasemalt kirjeldatud, säilitab külmkuivatatud mangopulber peaaegu kõik oma toitained.

Külmkuivatatud mangopulber – kuidas kasutada?

Külmkuivatatud mangopulber on väga populaarne magustoitudes, kondiitritoodetes sh kreemide ja glasuuride naturaalseks toonimiseks ning jäätises ja šokolaadis. Külmkuivatatud mangod on ka pulbrina väga hea, mistõttu ütlevad isegi lapsed nende kohta – kommist parem. Külmkuivatatud mango pulbrit lisatakse pudru või jäätise peale, maitsestamata jogurtile, müslile, smuutile, kokteilides ja erinevatele küpsetistele või nende kaunistamiseks nt tordile. Võib segada mahla või mee sisse ja teha ise maitsemett. Väga kerge kaalu tõttu sobib külmkuivatatud mango pulber ideaalselt matkatoiduks (kaalub u 10 korda vähem kui toores mari).

Säilitamine: hoida külmkuivatatud mangopulber toatemperatuuril kuivas kohas otsese päikesevalguse eest kaitstult. Pakend tuleb peale kasutamist minigripist õhukindlalt sulgeda!

Külmkuivatatud mangojahu on tervislik

Allikad: Vikipeedia: külmkuivatamine, mango

Lisainfo

Netokaal

70g, 150g