Kirjeldus
Mesi külmkuivatatud astelpajuga on toodetud Eestis. Meele on juurde lisatud külmkuivatatud astelpaju, tulemuseks on maitsemesi, mis pakub maitseelamust. Külmkuivatamisel on astelpajust eemaldatud vaid vesi, kuid säilinud on vitamiinid, antioksüdandid, kiudained, mineraalained, mikroelemendid, marja lõhn, maitse ja toiteväärtus kuni 98%. Kuna külmkuivatamine toimub alla 40°C, siis on toit kõrge kvaliteediga tervislik toortoit.
Mesi külmkuivatatud astelpajuga kasutamine
Astelpajumesi on leidnud kindla koha just hommikusöögi ajal. Sega lusikatäis maitsemett maitsestamata jogurti või keefiriga ja lisa müslit. Sobib suurepäraselt pannkookidega, pudru peale, tee sisse või süües otse lusikaga.
Säilitamine: hoida kuivas ja jahedas.
Klaaspurk: 120g / 220g
Koostis: mesi, külmkuivatatud astelpaju.
Maitsemesi on tervislik
- mesi on antibakteriaalsete omadustega ja sisaldab endas erinevaid vitamiine ja mineraale.
- mesi toimib antioksüdandina, mille tulemusel paraneb meie immuunsüsteem.
- Eestis toodetud
- kommist parem!
Allikad: Vikipeedia: külmkuivatamine, www.looduspere.ee