Kirjeldus
Mesi külmkuivatatud kirsiga on toodetud Eestis. Meele on juurde lisatud külmkuivatatud kirss, tulemuseks on maitsemesi, mis pakub maitseelamust. Külmkuivatamisel on kirsist eemaldatud vaid vesi, kuid säilinud on vitamiinid, antioksüdandid, kiudained, mineraalained, mikroelemendid, puuvilja lõhn, maitse ja toiteväärtus kuni 98%. Kuna külmkuivatamine toimub alla 40°C, siis on toit kõrge kvaliteediga tervislik toortoit.
Mesi külmkuivatatud kirsiga kasutamine
Kirsimesi on leidnud kindla koha just hommikusöögi ajal. Sega lusikatäis mett maitsestamata jogurti või keefiriga ja lisa müslit. Sobib suurepäraselt pannkookidega, pudru peale, tee sisse või süües otse lusikaga.
Säilitamine: hoida kuivas ja jahedas.
Klaaspurk: 120g / 220g
Koostis: mesi, külmkuivatatud kirss.
Mesi külmkuivatatud kirssidega on tervislik
- mesi on antibakteriaalsete omadustega ja sisaldab endas erinevaid vitamiine ja mineraale.
- mesi toimib antioksüdandina, mille tulemusel paraneb meie immuunsüsteem.
- Eestis toodetud
- kommist parem!
Allikad: Vikipeedia: külmkuivatamine, www.looduspere.ee